Tilbud & Pakker

Vælg mellem vores tilbud og pakker og få en unik oplevelse på Stammershalle Badehotel

Hos Stammershalle Badehotel tilbyder vi flere skræddersyede tilbud og pakkeophold. Opholdet inkluderer overnatning, morgenmad og aftenmenuer. Pakkeopholdene kan altid kombineres med flere overnatninger, hvis ferien ønskes forlænget.

Med et gourmetophold er der rig mulighed for at nyde jeres ferie på Bornholm med den smukke omkringliggende natur, lokale delikatesser og Bornholms gourmet.

Gourmetopholdet består af 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse inklusive vores signatur morgenbuffet og aftenmenuer.

Stik af fra hverdagen og besøg Stammershalle Badehotel – og oplev ferie på Bornholm med afslapning, god mad, betagende natur og frisk havluft. 

Med 3 overnatninger og en 2 retters aftenmenu hver aften, får I tid til at opdage og udforske Bornholm og have tid til hinanden.

Trænger I til fornyet energi, kan I nyde en skøn og hyggelig søndag på Bornholm og lade jer forkæle på Stammershalle Badehotel.

Efter indlogering på jeres værelse byder vi på friskbrygget kaffe eller te med hjemmebag, inden søndagens trerettersmenu indtages i restauranten. 

Forkæl jer selv med 3 overnatninger i skønne omgivelser, gourmet udover det sædvanlige og underholdning den 18. november med Jens Jacob Tychsen – bedre kendt som Hr. Weyse fra TV2 klassikeren Badehotellet. 
Opholdet bookes med ankomst fra den 16.-18. november 2022

Nyd 3 overnatninger i de skønneste juleomgivelser med al forplejning.
Kan bookes fra 23.-26 december 2022.

Oplev nytåret på Bornholm og bo på et klassisk badehotel.
Kan bookes fra 30. dec – 2. jan 2023.

Book en juleweekend på Stammershalle Badehotel og nyd 2 overnatninger med masser af julestemning. Og oplev ikke mindst øens store Julemarked på Nexø Havn.

Book en jule getaway på Stammershalle Badehotel og nyd 2 overnatninger på hverdage, hvor du går all in på nærvær og forkælelse sammen med din kære. 

Aktuelle tilbud

Se vores udvalgte tilbud her og bliv inspireret til et besøg på Stammershalle Badehotel.

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm