Pakker

Vælg mellem vores pakker og få en unik oplevelse på Stammershalle Badehotel

Hos Stammershalle Badehotel tilbyder vi flere skræddersyede pakkeophold. Opholdet inkluderer overnatning, morgenmad og aftenmenuer. Pakkeopholdene kan altid kombineres med flere overnatninger, hvis ferien ønskes forlænget.

Book et gourmetophold og få op til 20% rabat. Med et gourmetophold er der rig mulighed for at nyde jeres ferie på Bornholm med den smukke omkringliggende natur, lokale delikatesser og Bornholms gourmet.

Gourmetopholdet består af 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse inklusive vores signatur morgenbuffet og aftenmenuer.

Rabatten er fratrukket i prisen.

Book en miniferie med op til 20% rabat.
Stik af fra hverdagen og besøg Stammershalle Badehotel – og oplev ferie på Bornholm med afslapning, god mad, betagende natur og frisk havluft. 

Med 3 overnatninger og en 2 retters aftenmenu hver aften, får I tid til at opdage og udforske Bornholm og have tid til hinanden.

Rabatten er fratrukket i prisen.

Trænger I til fornyet energi, så benyt muligheden for at blive forkælet på Stammershalle Badehotel.
Her kan I nyde en skøn og hyggelig søndag med. Der er fratrukket 20% rabat i prisen.

Efter indlogering på jeres værelse byder vi på friskbrygget kaffe eller te med hjemmebag, inden søndagens trerettersmenu indtages i restauranten. 

Nyd en uforglemmelig ferieoplevelse på Stammershalle Badehotel med vores eksklusive Gourmet & Golf Ophold. Pakkerne giver op til 10% rabat, som er fratrukket prisen.

Dette særlige tilbud kombinerer den ultimative kulinariske nydelse med aktiviteter på de smukke Rø Golfbaner.

Bliv forkælet fra A-Z med et feinschmeckerophold på 2 eller 3 nætter. Dette unikke tilbud kombinerer skønne middage med eksklusive vine fra vores vinkælder samt champagne og kaviar. Yderligere info følger, men book opholdet allerede nu.

Vi glæder os til at kunne tilbyde gourmet og spaophold. Følg byggeriet af vores nye spa og poolområde. 
Mere info følger snarest.

Nyd en uforglemmelig ferieoplevelse på Stammershalle Badehotel med vores eksklusive Gourmet & Golf Ophold.

Dette særlige tilbud kombinerer den ultimative kulinariske nydelse med aktiviteter på de smukke Rø Golfbaner.

Book en juleweekend på Stammershalle Badehotel og nyd 2 overnatninger med masser af julestemning. Og oplev ikke mindst øens store Julemarked på Nexø Havn.

Book en jule getaway på Stammershalle Badehotel og nyd 2 overnatninger fra onsdag – fredag, hvor du går all in på nærvær og forkælelse sammen med din kære. 

Book et valgfrit ophold på Stammershalle Badehotel og oplev ”Bornholm gå i sort”  på lørdage i november og december, med gourmet fra lokale producenter og unikke, historiske oplevelser på badehotellet.

Nyd 3 overnatninger i de skønneste juleomgivelser med al forplejning.
Kan bookes fra 23.-26 december 2024.

Oplev nytåret på Bornholm og bo på et klassisk badehotel.
Kan bookes fra 30. dec 2024 – 2. jan 2025.

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm