Tilbud & Pakker

Vælg mellem vores tilbud og pakker og få en unik oplevelse på Stammershalle Badehotel

Hos Stammershalle Badehotel tilbyder vi flere skræddersyede tilbud og pakkeophold. Opholdet inkluderer overnatning, morgenmad og aftenmenuer. Pakkeopholdene kan altid kombineres med flere overnatninger, hvis ferien ønskes forlænget.

Med et gourmetophold er der rig mulighed for at nyde jeres ferie på Bornholm med den smukke omkringliggende natur, lokale delikatesser og Bornholms gourmet.

Gourmetopholdet består af 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse inklusive vores signatur morgenbuffet og aftenmenuer.

Stik af fra hverdagen og besøg Stammershalle Badehotel – og oplev ferie på Bornholm med afslapning, god mad, betagende natur og frisk havluft. 

Med 3 overnatninger og en 2 retters aftenmenu hver aften, får I tid til at opdage og udforske Bornholm og have tid til hinanden.

Trænger I til fornyet energi, kan I nyde en skøn og hyggelig søndag på Bornholm og lade jer forkæle på Stammershalle Badehotel.

Efter indlogering på jeres værelse byder vi på friskbrygget kaffe eller te med hjemmebag, inden søndagens trerettersmenu indtages i restauranten. 

Nyd en uforglemmelig ferieoplevelse på Stammershalle Badehotel med vores eksklusive Gourmet & Golf Ophold.

Dette særlige tilbud kombinerer den ultimative kulinariske nydelse med aktiviteter på de smukke Rø Golfbaner.

Book en juleweekend på Stammershalle Badehotel og nyd 2 overnatninger med masser af julestemning. Og oplev ikke mindst øens store Julemarked på Nexø Havn.

Book en jule getaway på Stammershalle Badehotel og nyd 2 overnatninger på hverdage, hvor du går all in på nærvær og forkælelse sammen med din kære. 

Book et valgfrit ophold på Stammershalle Badehotel og oplev ”Bornholm gå i sort”  på lørdage i november og december, med gourmet fra lokale producenter og unikke, historiske oplevelser på badehotellet.

Nyd 3 overnatninger i de skønneste juleomgivelser med al forplejning.
Kan bookes fra 23.-26 december 2023.

Oplev nytåret på Bornholm og bo på et klassisk badehotel.
Kan bookes fra 30. dec – 2. jan 2024.

Aktuelle tilbud

Se vores udvalgte tilbud her og bliv inspireret til et besøg på Stammershalle Badehotel.

Vangs Julekagebord

Bliv mødt af duften af varme julekrydderier fyldt med lokale urter, bær og citrusfrugter, samt masser af julekærlighed.  Kom i den helt rigtige julestemning med vores eksklusive julekagebord på udvalgte lørdage i december. Som traditionen byder, vil det ikoniske badehotel være smukt pyntet med juletræer, juledekorationer og festlig julepynt. Vores dygtige konditor, Emil Vang, vil bidrage til den hyggelige atmosfære ved at servere en række smagfulde, smukt udsmykkede og lækre julekager. For de voksne vil der være gløgg, mens de yngre

Læs mere →

Pianister optræder på Steinway flygel

Vores fine flygel er med til at skabe en magisk stemning for alle gæsterne på Stammershalle Badehotel. Derfor vil der blive spillet dejlig underlægningsmusik fra flygelet med professionelle pianister fra kl. 18:30 på nedenstående datoer. Vi glæder os til at se jer og til at skabe en fantastisk stemning! Datoer i 2023  Lørdag d. 16. december 2023 kl. 14.00 – Kasper Nissen Datoer i 2024:  Thor – Kasper – Jon Hver lørdag fra 30/3 – 28/12 2024 kl. 18.30. Desuden

Læs mere →

Vangs kagebord

Du bliver mødt af sirlige chokoladesnirkler, sprøde bunde, bløde mousser og skarpe snit ved Vangs kagebord.

Tag venner og familie med, skænk friskbrygget kaffe i de hvide kopper, sip Stammershalle-the og nyd Emil Vangs elegante kagekreationer, der både forkæler øjne og mund.

Læs mere →

Vangs kagebord – 2024

Du bliver mødt af sirlige chokoladesnirkler, sprøde bunde, bløde mousser og skarpe snit ved Vangs kagebord.

Tag venner og familie med, skænk friskbrygget kaffe i de hvide kopper, sip Stammershalle-the og nyd Emil Vangs elegante kagekreationer, der både forkæler øjne og mund.

Læs mere →

Sct. hans AFTEN søndag den 23. juni 2024

Sct. Hans Aften søndag den 23. juni 2024 Sct. Hans er for de fleste af os forbundet med traditioner – og det gælder også her på Stammershalle Badehotel, hvor man kan opleve Sct. Hans Aften i smukke omgivelser. Vi starter med kokkens dejlige 3 retters menu og slutter af overfor badehotellet i det smukke klippeområde, hvor solnedgangen kan nydes.Her skåler vi og synger sammen, mens vi betragter det blussende bål, der stille brænder ned. Traditionen tro bliver der tilbudt Stammershalle sandkage

Læs mere →

Smagens Time – 2. okt. 2024

Det er kun for børn, når vi endnu engang inviterer til ’Smagens time’ den 2. oktober 2024, så de voksne kan godt blive hjemme, eller hygge sig i selskabslokalet med en drink imens. I år er temaet klima, så fra klokken 16.30 og halvanden time frem serverer vi 3 lækre, sunde og klimabevidste retter for familiens mindste. Forældre eller andre chauffører er meget velkommen til at vente med lidt koldt eller varmt at drikke i dagligstuen, mens børnene nyder maden

Læs mere →

Efterårets arrangementer

I efteråret åbner vi dørene op for en række forskellige tematiske arrangementer. Vores restaurantchef og køkkenchef har blandt andet planlagt nogle interessante vinmiddage, der kombinerer enestående smagsoplevelser med vinens historie.

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm