Tilbud & Pakker

Vælg mellem vores tilbud og pakker og få en unik oplevelse på Stammershalle Badehotel

Hos Stammershalle Badehotel tilbyder vi flere skræddersyede tilbud og pakkeophold. Opholdet inkluderer overnatning, morgenmad og aftenmenuer. Pakkeopholdene kan altid kombineres med flere overnatninger, hvis ferien ønskes forlænget.

Med et gourmetophold er der rig mulighed for at nyde jeres ferie på Bornholm med den smukke omkringliggende natur, lokale delikatesser og Bornholms gourmet.

Gourmetopholdet består af 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse inklusive vores signatur morgenbuffet og aftenmenuer.

Stik af fra hverdagen og besøg Stammershalle Badehotel – og oplev ferie på Bornholm med afslapning, god mad, betagende natur og frisk havluft. 

Med 3 overnatninger og en 2 retters aftenmenu hver aften, får I tid til at opdage og udforske Bornholm og have tid til hinanden.

Trænger I til fornyet energi, kan I nyde en skøn og hyggelig søndag på Bornholm og lade jer forkæle på Stammershalle Badehotel.

Efter indlogering på jeres værelse byder vi på friskbrygget kaffe eller te med hjemmebag, inden søndagens trerettersmenu indtages i restauranten. 

Book et 3-dages Gourmet-ophold på Stammershalle Badehotel og få ekstraordinært et underholdende show med folkekære Ulf Pilgaard d. 14. april 2023.

Book en jule getaway på Stammershalle Badehotel og nyd 2 overnatninger på hverdage, hvor du går all in på nærvær og forkælelse sammen med din kære. 

Book et valgfrit ophold på Stammershalle Badehotel og oplev ”Bornholm gå i sort”  på lørdage i november og december, med gourmet fra lokale producenter og unikke, historiske oplevelser på badehotellet.

Book en juleweekend på Stammershalle Badehotel og nyd 2 overnatninger med masser af julestemning. Og oplev ikke mindst øens store Julemarked på Nexø Havn.

Nyd 3 overnatninger i de skønneste juleomgivelser med al forplejning.
Kan bookes fra 23.-26 december 2022.

Oplev nytåret på Bornholm og bo på et klassisk badehotel.
Kan bookes fra 30. dec – 2. jan 2023.

Aktuelle tilbud

Se vores udvalgte tilbud her og bliv inspireret til et besøg på Stammershalle Badehotel.

Vangs kagebord

Du bliver mødt af sirlige chokoladesnirkler, sprøde bunde, bløde mousser og skarpe snit ved Vangs kagebord. Udvalgte lørdage inviterer vi til et stort kagebord på Stammershalle Badehotel.

Læs mere →

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm