Møde- og festlokaler på Bornholm

Konferencer med en uforglemmelig udsigt

Konferencer, møder & workshops

På Stammershalle Badehotel kan du afvikle vigtige møder, konferencer og workshops med en uforglemmelig udsigt over Østersøen. 

Vores unikke rammer, fantastiske placering og ikke mindst vores køkken skaber en eksklusiv ramme om jeres konference, forhandling, fordybelse og samarbejde. 

På Stammershalle Badehotel får dit møde en flig af de traditioner og den stemning, der præger et ægte badehotel. Mødedeltagerne får i pauserne et ekstra skud energi af den bornholmske natur og friske havluft, der omgiver hotellet.

Køkkenet står altid klar til at servere den forplejning, der passer lige netop til jeres konference.

Vi gør alt for at danne de perfekte rammer, så alle mødedeltagere får en god oplevelse – uanset om i er her for nogle timer eller over flere dage. 

Ramme for livets store fester

Livets største mærkedage kræver det allerbedste. Med udsigt til klipper, skov og hav byder Stammershalle Badehotel både det mindre og større selskab hjertelig velkommen i vores festlokaler. 

Med ægte badehotelstemning – der på én og samme tid er eksklusiv og afslappet – omgivet af hav, klipper og skov, kan vi afholde alle slags arrangementer. Vi sørger for at skabe den perfekte personlige ramme for dit selskab, så du kan slappe af og nyde dagen. 

Stammershalle Badehotel har i mere end 100 år budt gæster velkommen i vores smukke rammer. Hotellet og de detaljerige omgivelser, danner en unik oplevelse til enhver fest. Hos os finder du festlokalet, der kan rumme både fødselsdage, bryllupper, barnedåb, konfirmationer, jubilæumsfester, receptioner og meget mere.  

I vores restaurant, der har udsigt over Østersøen, samt udgang til egen terrasse, kan vi holde fester for op til 55 personer. I vores selskabslokale, der har udgang til balkon med havudsigt, er der plads til 30 personer.

Festlokaler til enhver mærkedag

Selskabsmenuer med fokus på årstiden

På Stammershalle Badehotel gør vi en ære ud af at servere ægte gourmetoplevelser. Vores dygtige kokke udvælger nøje naturens bedste råvarer, gerne fra lokale producenter, som vil være med til at gøre jeres fest mindeværdig. 

Vores selskabsmenu varierer efter sæson, og vi lytter altid til vores gæsters ønsker. 

Vi serverer 3 retters menuer, og med vores velassorterede vinkælder sørger vi for, at du som gæst altid får den bedste vinoplevelse.

Se køkkenets forslag til 3-retters selskabsmenuer nedenfor.
Vi er naturligvis altid lydhør overfor jeres ønsker, og det er også muligt at bestille vores 4- eller 7-retters menu. Se månedens menu her.

Menu 1

Rørt tatar med ramsløg & jordskokke

Champagne dampet torsk med knoldselleri puré

Gateau marcel med vanilje is

Menu 2

Stegt brioche med håndpillede rejer & sprød salat

Stegt okseculotte med pommes anna & grønt fra skovfryd

Citron med pistacie & yoghurtsorbet

Menu 3

Oksehale croquette med sprød grønt & Karl Johan svampe

Kalvefilet med saltbagt selleri & små kartofler

Mørk chokolademousse med knas & mælke sorbet

Menu 4

Røget laks med syrnet fløde & brioche crumble

Filet mignon af gris med svampecreme af trøffel & bagt løg

Creme anglaise med brombær & rom

Menu 5

Terrine med svampe, trøffel & bælgfrugt

Saltbagt selleri, jordskokke & perleløg

Gateau marcel m. vanilje is

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm