Møde- og festlokaler på Bornholm

Konferencer med en uforglemmelig udsigt

Konferencer, møder & workshops

På Stammershalle Badehotel kan du afvikle vigtige møder, konferencer og workshops med en uforglemmelig udsigt over Østersøen. 

Vores unikke rammer, fantastiske placering og ikke mindst vores køkken skaber en eksklusiv ramme om jeres konference, forhandling, fordybelse og samarbejde. 

På Stammershalle Badehotel får dit møde en flig af de traditioner og den stemning, der præger et ægte badehotel. Mødedeltagerne får i pauserne et ekstra skud energi af den bornholmske natur og friske havluft, der omgiver hotellet.

Køkkenet står altid klar til at servere den forplejning, der passer lige netop til jeres konference.

Vi gør alt for at danne de perfekte rammer, så alle mødedeltagere får en god oplevelse – uanset om i er her for nogle timer eller over flere dage. 

Ramme for livets store fester

Livets største mærkedage kræver det allerbedste. Med udsigt til klipper, skov og hav byder Stammershalle Badehotel både det mindre og større selskab hjertelig velkommen i vores festlokaler. 

Med ægte badehotelstemning – der på én og samme tid er eksklusiv og afslappet – omgivet af hav, klipper og skov, kan vi afholde alle slags arrangementer. Vi sørger for at skabe den perfekte personlige ramme for dit selskab, så du kan slappe af og nyde dagen. 

Stammershalle Badehotel har i mere end 100 år budt gæster velkommen i vores smukke rammer. Hotellet og de detaljerige omgivelser, danner en unik oplevelse til enhver fest. Hos os finder du festlokalet, der kan rumme både fødselsdage, bryllupper, barnedåb, konfirmationer, jubilæumsfester, receptioner og meget mere.  

I vores restaurant, der har udsigt over Østersøen, samt udgang til egen terrasse, kan vi holde fester for op til 55 personer. I vores selskabslokale, der har udgang til balkon med havudsigt, er der plads til ca. 40 personer.

Festlokaler til enhver mærkedag

Anmeldelser

I skal have tusind tak for at have skabt de perfekte rammer til vores bryllup. Alle var helt overvældet over det, og der var intet vi vil lave om, hvis vi kunne. Maden og bryllupskagen var så fantastisk, og vinene var perfekte.
Hvor er jeg glad og lykkelig. Jeg fik lige præcis den fødselsdag, jeg kunne drømme om takket være den smukke ramme og den rare betjening og fine dejlige mad. Tak til jer alle. Vores gæster var også betaget. Nu har vi de bedste minder fra dagen, hvor jeg blev 75 år.

Selskabsmenuer med fokus på årstiden

På Stammershalle Badehotel gør vi en ære ud af at servere ægte gourmetoplevelser. Vores dygtige kokke udvælger nøje naturens bedste råvarer, gerne fra lokale producenter, som vil være med til at gøre jeres fest mindeværdig. 

Vores selskabsmenu varierer efter sæson, og vi lytter altid til vores gæsters ønsker. 

Vi serverer 3 retters menuer, og med vores velassorterede vinkælder sørger vi for, at du som gæst altid får den bedste vinoplevelse.

Se køkkenets forslag til 3-retters selskabsmenuer nedenfor.
Vi er naturligvis altid lydhør overfor jeres ønsker, og det er også muligt at bestille vores 4- eller 7-retters menu. Se månedens menu her.

Bemærk, at vi har plads til max. 40 personer i selskabslokalet.

Menu 1

Rørt tatar 

Champagne dampet torsk 

Gateau marcel med vanilje is

Menu 2

Stegt brød med håndpillede rejer & sprød salat

Stegt okseculotte med pommes anna & grønt

Citronfromage & yoghurtsorbet

Menu 3

Røget laks med syrnet fløde & crumble

Kalvefilet med saltbagt selleri & små kartofler

Mørk chokolademousse med knas & mælke sorbet

Menu 4

Røget laks med syrnet fløde & crumble

Mørbrad af gris med svampecreme af trøffel & bagt løg

Creme anglaise med brombær & rom

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm