Presse

Hugget i bornholmsk granit: Ny attraktion på hotel

“Omgivet af bornholmsk granit står den nye vinkælder nu klar i forlængelse af restauranten på Stammershalle Badehotel. Et flot udstillingsvindue med praktiske fordele, lyder det fra en glad direktør.”

Artikel: Nomineret til en Michelin-nøgle

“Det er snart 125 år siden, at Michelinguiden uddelte de første stjerner til restauranter med gourmetmad på et ekstraordinært højt niveau. Nu tager verdens mest kræsne forsamling af smagsdommere fat på hotellerne.”

Artikel: Smagens Time

“I en god sags tjeneste kunne børn på fem til 15 år få en 3-retters menu på Stammershalle Badehotel.”

Artikel: Danske badehoteller

“Maden på Stammershalle er berømt. Vinkortet er imponerende. Værelserne nyrenoverede, naturligvis mere retro end nogensinde, med fine materialevalg. Svenskerne valfarter hertil via Ystad. Færgen tager lidt over en time og koster en tiendedel af Gotlandsditonen.”

Artikel: Svensk Damtidning

“Langs den smukke kystlinje, mellem Tejn og Gudhjem på Bornholm, det kan du ikke gå glip af det statelige badehotel Stammershalle. Her er du inviteret det i en afslappet atmosfære, god mad og en vidunderlig udsigt på tværs af Østersøen.”

Artikel: Smag på Bornholm

“I de seneste ti år er Bornholm røget helt til tops på den gastronomiske scene. Besøgende fra hele verden valfarter til klippeøen for at spise veltilberedte råvarer hentet i kokkenes baghaver og fremelsket af kreative, lokale producenter.”

Artikel: Et nyt liv på bornholmsk badehotel

“Susanne Vang Søgård og Ulrich Søgård har taget springet fra Holbæk til en ny tilværelse på Stammershalle Badehotel.”

Artikel: Visual Bornholm

“Midt imellem klipperne finder man ægte badehotelstemning i det majestætiske, gule badehotel, som har sin helt egen sjæl, historie og stemning.”