Menukort
Menuerne ændres løbende.
Book bord allerede nu fra 16. april og frem
Jomfruhummer
Butternut – Thai Basilikum
175 kr.
Oksetatar
Urter – Brioche
155 kr.
Sandart
Hvide Ribs – Nashi Pære
150 kr.
Padron
Æggeblomme – Kimchi
145 kr.
Scarpinocc
Græskar – Salvie
170 kr.
Helleflynder
Endivie – Blanquette
325 kr.
And
Selleri – Hengemte Brombær
295 kr.
Brasieret Oksetværreb
Jordskokker – Røget Marv
315 kr.
Æble
Mazarin – Kardemomme
120 kr.
Risalamande
Kirsebær – Gran Olie
120 kr.
7-retters menu
Hvid fisk
Rosenkål, koriander og peberrod
Padron
Kimchi, æggeblomme, blanquette
Kartofler
Sesam, ramsløg og dashi
Pasta
Shitake, jordskok, yozu og citron verbena og citrontimian
Brisler
Løg, peber, soya og brunet smør
Rabarber
Citrongræs og hvid chokolade
Pistacie
Blodappelsin og thai basilikum
kr. 950 pr. person
Vi tilbyder også en 7 retters pescetar menu
vinmenu - 7 retter
Nøje udvalgt af vores restaurantchef
Stammershalle vinmenu: Kr. 950,-
2021 Riesling “Stammershalle”
St. Antony , Rheinhessen, Tyskland
2019 Pinot Gris, Orange
Goodfellow, Oregon, USA
2019 Cotes du Rhone, Viognier
Château Gigognan, Rhone, Frankrig
2018 “1966 Blanc”
Domaine de la Renardiére, Jura, Frankrig
2021 Pinot Noir, Hues Wii
Weingut Beck, Baden, Tyskland
2020 Riesling Spätlese
Krettnach Euchariusberg, Petershof, Mosel, Tyskland
2020 Ambré 20 years
Arnaud de Villeneuve, Rivesaltes, Frankrig
Kælder Vinmenu: Kr. 1.400,-
2003 Riesling Federspiel
Ried Vom Stein, Nikolaihof, Wachau, Østrig
2010 Savennieres Chamboureau
Domaine FL, Loire, Frankrig
2017 Mercurey, 1er Cru “Clos Marcilly”
Les Héritiers Saint-Genys, Bourgogne, Frankrig
2019 Châteauneuf-du-Pape Blanc
‘Terre Ferme’, Château Gigognan , Rhone, Frankrig
2019 Saint Romain Sous Roche
Domaine Buisson, Bourgogne, Frankrig
2011 Riesling Spätlese “Kirchspiel”
Weingut K.F. Groebe, Rheinhessen, Tyskland
2012 Vin de Paillie
Jura, Frankrig
Grand Cru Vinmenu: Kr. 2.100,-
2022 Riesling Scharzhof
Egon Müller, Mosel, Tyskland
2008 Pinot Gris, Clos St. Urbain
Monopole Zind-Humbrecht, Alsace, Frankrig
2022 Macon Verze Les Chenes
Domaines Leflaive, Bourgogne, Frankrig
2003 Pouilly Fuisse Les Insarts
Beauregard, Bourgogne, Frankrig
2013 Bonnes Mares Grand Cru
Georges Linier & Fils, Bourgogne, Frankrig
2008 Castelnau de Suduiraut
Sauternes, Frankrig
1988 Rivesaltes Ambre Collection
Arnaud de Villeneuve, Frankrig
Alkoholfri alternativ
4-retters menu
Hvid fisk
Rosenkål, koriander og peberrod
Kartofler
Sesam, ramsløg og dashi
Brisler
Løg, peber, soya og brunet smør
Pistacie
Blodappelsin og thai basilikum
kr. 650 pr. person
Vi tilbyder også en 4 retters pescetar menu
vinmenu - 4 retter
Nøje udvalgt af vores restaurantchef
Stammershalle vinmenu: Kr. 650,-
2021 Riesling “Stammershalle”
St. Antony , Rheinhessen, Tyskland
2019 Cotes du Rhone, Viognier
Château Gigognan, Rhone, Frankrig
2021 Pinot Noir, Hues Wii
Weingut Beck, Baden, Tyskland
2020 Ambré 20 years
Arnaud de Villeneuve, Rivesaltes, Frankrig
Kælder Vinmenu: Kr. 1.100,-
2003 Riesling Federspiel
Ried Vom Stein, Nikolaihof, Wachau, Østrig
2017 Mercurey, 1er Cru “Clos Marcilly”
Les Héritiers Saint-Genys, Bourgogne, Frankrig
2019 Saint Romain Sous Roche
Domaine Buisson, Bourgogne, Frankrig
22012 Vin de Paillie
Jura, Frankrig
Grand Cru Vinmenu: Kr. 1.600,-
2022 Riesling Scharzhof
Egon Müller, Mosel, Tyskland
2022 Macon Verze Les Chenes
Domaines Leflaive, Bourgogne, Frankrig
2013 Bonnes Mares Grand Cru
Georges Linier & Fils, Bourgogne, Frankrig
1988 Rivesaltes Ambre Collection
Arnaud de Villeneuve, Frankrig
Alkoholfri alternativ
2 ELLER 3-RETTERS MENU
Menuen skifter hver dag. Ring eller skriv, hvis du vil have oplyst dagens menu, på tlf. 56484210 eller mail@stammershalle-badehotel.dk
I særlige tilfælde kan der blive tillagt gebyr, ligesom der kan være tilfælde, som vi ikke kan imødekomme.
Bemærk venligst, at allergener og særlige behov skal meddeles min. 24 timer før.
Der tages forbehold for evt. tilføjelser/ændringer i menuen.