Menukort

Menuerne ændres løbende.

7-retters menu

kr. 950 pr. person


Vi tilbyder også en 7 retters pescetar menu

vinmenu - 7 retter

Nøje udvalgt af vores restaurantchef

Stammershalle vinmenu: Kr. 950,- 

2023 Terre de 3 Classique 
Terra Vita Linum, Loire

2021 Blanc de Noir
Jean Stodden, Ahr

2019 Asphodéle de Climens
Chateau Climens, Bordeaux
 
 

2019 Sekt Pinot Rosé Brut Nature
Gebrüder Mathis, Baden

 2020 Carnet de Voyage
Cambis, Lanquedoc

 2022 Château d´Arche
La Perla d´Arche, Sauternes

Arnaud de Villeneuve Rivesaltes
Ambré 20 years, Roussillon

Kælder Vinmenu: Kr. 1.450,-

2023 La Lune, Vin de France Blanc,
Mark Angeli, Loire

2021 Blanc de Noir, Clau de Nell
(Anne-Claude Laflavie), Loire

2017 Chablis 1. Cru Vallions
Domaine Gérard Duplessis, Bourgogne

2006 Riesling “Grand Cru Wibelsberg”
Rémy Gresser, Alsace

2011 Les Tourelles de Longueville
Pauillac

2008 Castelnau de Suduiraut
Sauternes

1988 Arnaud de Villeneuve
Rivesaltes, Roussillon

Alkoholfrit alternativ: Kr. 500,-

4-retters menu

kr. 650 pr. person


Vi tilbyder også en 4 retters pescetar menu

vinmenu - 4 retter

Nøje udvalgt af vores restaurantchef

Stammershalle vinmenu: Kr. 650,- 

2021 Blanc de Noir
Jean Stodden, Ahr

2019 Sekt Pinot Rosé Brut Nature

Gebrüder Mathis, Baden

 2020 Carnet de Voyage
Cambis, Lanquedoc

 2022 Château d´Arche
La Perla d´Arche, Sauternes

Kælder Vinmenu: Kr. 1.100,-

2021 Blanc de Noir, Clau de Nell
(Anne-Claude Laflavie), Loire

2006 Riesling “Grand Cru Wibelsberg”
Rémy Gresser, Alsace

2011 Les Tourelles de Longueville
Pauillac

2008 Castelnau de Suduiraut
Sauternes

Alkoholfrit alternativ: Kr. 385,

Dagens stammershalle menu
2 eller 3 retter

Menuen skifter hver dag. 
Pris kr. 375 for 2 retter og kr. 450 for 3 retter.
Ring eller skriv, hvis du vil have oplyst dagens menu, på tlf. 56484210 eller mail@stammershalle-badehotel.dk

 
 Ved allergier og fødevarer, som ikke tåles, skal der bookes bord på tlf. 56 48 42 10.

I særlige tilfælde kan der blive tillagt gebyr,  ligesom der kan være tilfælde, som vi ikke kan imødekomme.

Bemærk venligst, at allergener og særlige behov skal meddeles senest kl. 12 dagen før bordreservationen.

Der tages forbehold for evt. tilføjelser/ændringer i menuen.

Som udgangspunkt vælges samme menu til hele bordet.

Restauranten har åbent for aftenspisning fra kl. 18 på alle åbningsdage.

 

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm