Menukort
Menuerne ændres løbende.
Jomfruhummer
Butternut – Thai Basilikum
175 kr.
Oksetatar
Urter – Brioche
155 kr.
Sandart
Hvide Ribs – Nashi Pære
150 kr.
Padron
Æggeblomme – Kimchi
145 kr.
Scarpinocc
Græskar – Salvie
170 kr.
Helleflynder
Endivie – Blanquette
325 kr.
And
Selleri – Hengemte Brombær
295 kr.
Brasieret Oksetværreb
Jordskokker – Røget Marv
315 kr.
Æble
Mazarin – Kardemomme
120 kr.
Risalamande
Kirsebær – Gran Olie
120 kr.
7-retters menu
Smørbagte bornholmske beder
Majroe & gedeostecreme
Græskar
Macadamianød & sylt
Havtaske med Gudhjemmedyppe
Gudhjemmedyppe, nye bornholmske kartofler & røget flæsk
Skaldyrssuppe
Rejer, kammusling & estragon
Tilvalg jomfruhummer 65,-
Tournados á la Stammershalle
Okse, Madeira & det bedste fra kyllingen
Tilvalg: Trøffel kr. 85,-
Kirsebær
Marengs & Sorbet
Bornholmske pærer
Krydderkage, karamel & sort kardemomme
TILVALG:
Oscietra Caviar fra Rossini
10 g kr. 295,-
30g kr. 595,-
kr. 950 pr. person
Vi tilbyder også en 7 retters pescetar menu
vinmenu - 7 retter
Nøje udvalgt af vores restaurantchef
Stammershalle vinmenu: Kr. 950,-
2023 Terre de 3 Classique
Terra Vita Linum, Loire
2021 Blanc de Noir
Jean Stodden, Ahr
Chateau Climens, Bordeaux
2019 Sekt Pinot Rosé Brut Nature
Gebrüder Mathis, Baden
2020 Carnet de Voyage
Cambis, Lanquedoc
2022 Château d´Arche
La Perla d´Arche, Sauternes
Arnaud de Villeneuve Rivesaltes
Ambré 20 years, Roussillon
Kælder Vinmenu: Kr. 1.450,-
2023 La Lune, Vin de France Blanc,
Mark Angeli, Loire
2021 Blanc de Noir, Clau de Nell
(Anne-Claude Laflavie), Loire
2017 Chablis 1. Cru Vallions
Domaine Gérard Duplessis, Bourgogne
2006 Riesling “Grand Cru Wibelsberg”
Rémy Gresser, Alsace
2011 Les Tourelles de Longueville
Pauillac
2008 Castelnau de Suduiraut
Sauternes
1988 Arnaud de Villeneuve
Rivesaltes, Roussillon
Alkoholfrit alternativ: Kr. 500,-
4-retters menu
Græskar
Macadamianød & sylt
Skaldyrssuppe
Rejer, kammusling & estragon
Tilvalg jomfruhummer 65,-
Tournados á la Stammershalle
Okse, Madeira & det bedste fra kyllingen
Tilvalg: Trøffel kr. 85,-
Kirsebær
Marengs & Sorbet
TILVALG:
Oscietra Caviar fra Rossini
10 g kr. 295,-
30g kr. 595,-
kr. 650 pr. person
Vi tilbyder også en 4 retters pescetar menu
vinmenu - 4 retter
Nøje udvalgt af vores restaurantchef
Stammershalle vinmenu: Kr. 650,-
2021 Blanc de Noir
Jean Stodden, Ahr
Gebrüder Mathis, Baden
2020 Carnet de Voyage
Cambis, Lanquedoc
2022 Château d´Arche
La Perla d´Arche, Sauternes
Kælder Vinmenu: Kr. 1.100,-
2021 Blanc de Noir, Clau de Nell
(Anne-Claude Laflavie), Loire
2006 Riesling “Grand Cru Wibelsberg”
Rémy Gresser, Alsace
2011 Les Tourelles de Longueville
Pauillac
2008 Castelnau de Suduiraut
Sauternes
Alkoholfrit alternativ: Kr. 385,
Dagens stammershalle menu
2 eller 3 retter
Menuen skifter hver dag.
Pris kr. 375 for 2 retter og kr. 450 for 3 retter.
Ring eller skriv, hvis du vil have oplyst dagens menu, på tlf. 56484210 eller mail@stammershalle-badehotel.dk
I særlige tilfælde kan der blive tillagt gebyr, ligesom der kan være tilfælde, som vi ikke kan imødekomme.
Bemærk venligst, at allergener og særlige behov skal meddeles senest kl. 12 dagen før bordreservationen.
Der tages forbehold for evt. tilføjelser/ændringer i menuen.
Som udgangspunkt vælges samme menu til hele bordet.
Restauranten har åbent for aftenspisning fra kl. 18 på alle åbningsdage.