Menukort

Menuerne ændres løbende.

Book bord allerede nu fra 16. april og frem

7-retters menu

kr. 950 pr. person


Vi tilbyder også en 7 retters pescetar menu

vinmenu - 7 retter

Nøje udvalgt af vores restaurantchef

Stammershalle vinmenu: Kr. 950,- 

2021 Riesling “Stammershalle”
St. Antony , Rheinhessen, Tyskland
    

2019 Pinot Gris, Orange 
Goodfellow, Oregon, USA

2019 Cotes du Rhone, Viognier
Château Gigognan, Rhone, Frankrig

2018 “1966 Blanc”  
Domaine de la Renardiére, Jura, Frankrig

2021 Pinot Noir, Hues Wii
Weingut Beck, Baden, Tyskland

 2020 Riesling Spätlese
Krettnach Euchariusberg, Petershof, Mosel, Tyskland

2020 Ambré 20 years
Arnaud de Villeneuve, Rivesaltes, Frankrig

Kælder Vinmenu: Kr. 1.400,-

2003 Riesling Federspiel
Ried Vom Stein, Nikolaihof, Wachau, Østrig

2010 Savennieres Chamboureau
Domaine FL, Loire, Frankrig 

2017 Mercurey, 1er Cru “Clos Marcilly”
Les Héritiers Saint-Genys, Bourgogne, Frankrig

2019 Châteauneuf-du-Pape Blanc
‘Terre Ferme’, Château Gigognan , Rhone, Frankrig     
2019 Saint Romain Sous Roche
Domaine Buisson, Bourgogne, Frankrig

2011 Riesling Spätlese “Kirchspiel”
Weingut K.F. Groebe, Rheinhessen, Tyskland

2012 Vin de Paillie
Jura, Frankrig

Grand Cru Vinmenu: Kr. 2.100,-

2022 Riesling Scharzhof
Egon Müller, Mosel, Tyskland

2008 Pinot Gris, Clos St. Urbain
Monopole Zind-Humbrecht, Alsace, Frankrig

2022 Macon Verze Les Chenes
Domaines Leflaive, Bourgogne, Frankrig

2003 Pouilly Fuisse Les Insarts
Beauregard, Bourgogne, Frankrig

2013 Bonnes Mares Grand Cru
Georges Linier & Fils, Bourgogne, Frankrig

2008 Castelnau de Suduiraut
Sauternes, Frankrig

1988 Rivesaltes Ambre Collection
Arnaud de Villeneuve, Frankrig

Alkoholfri alternativ

 

 

4-retters menu

kr. 650 pr. person


Vi tilbyder også en 4 retters pescetar menu

vinmenu - 4 retter

Nøje udvalgt af vores restaurantchef

Stammershalle vinmenu: Kr. 650,- 

2021 Riesling “Stammershalle”
St. Antony , Rheinhessen, Tyskland
    

2019 Cotes du Rhone, Viognier
Château Gigognan, Rhone, Frankrig

2021 Pinot Noir, Hues Wii
Weingut Beck, Baden, Tyskland

2020 Ambré 20 years
Arnaud de Villeneuve, Rivesaltes, Frankrig

Kælder Vinmenu: Kr. 1.100,-

2003 Riesling Federspiel
Ried Vom Stein, Nikolaihof, Wachau, Østrig

2017 Mercurey, 1er Cru “Clos Marcilly”
Les Héritiers Saint-Genys, Bourgogne, Frankrig

2019 Saint Romain Sous Roche
Domaine Buisson, Bourgogne, Frankrig

22012 Vin de Paillie
Jura, Frankrig

Grand Cru Vinmenu: Kr. 1.600,-

2022 Riesling Scharzhof
Egon Müller, Mosel, Tyskland

2022 Macon Verze Les Chenes
Domaines Leflaive, Bourgogne, Frankrig

2013 Bonnes Mares Grand Cru
Georges Linier & Fils, Bourgogne, Frankrig

1988 Rivesaltes Ambre Collection
Arnaud de Villeneuve, Frankrig

Alkoholfri alternativ

 

2 ELLER 3-RETTERS MENU

Menuen skifter hver dag. Ring eller skriv, hvis du vil have oplyst dagens menu, på tlf. 56484210 eller mail@stammershalle-badehotel.dk

 
 Ved allergier og fødevarer, som ikke tåles, skal der bookes bord på tlf. 56 48 42 10.

I særlige tilfælde kan der blive tillagt gebyr,  ligesom der kan være tilfælde, som vi ikke kan imødekomme.

Bemærk venligst, at allergener og særlige behov skal meddeles min. 24 timer før.

Der tages forbehold for evt. tilføjelser/ændringer i menuen.

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm