Restauranten

Vi byder indenfor i en hyggelig og afslappet atmosfære med gourmetoplevelser, der tilberedes af sæsonens friske og lokale råvarer.
Det er vores ambition at servere og levere en gourmetoplevelse udover det sædvanlige på Bornholm.

Vores udvalg af vine forbløffer alle gæsterne og holder niveauet i top

Vores menuer er inspireret af sæsonen og lokale råvarer

Få en skøn start på weekenden med en lækker Boble Brunch

Gourmetmenuer med kærlighed til lokale specialiteter

I vores restaurant møder du ægte gourmetforkælelse med udsigt til himmel og hav. Opmærksomme og venlige tjenere står altid parat til at gøre dit besøg til en oplevelse med masser af gode minder. 

Vores dygtige kokke har sammensat veltilberedte menuer med kærlighed til friske og lokale råvarer. Menuerne er afstemt efter sæsonen og skifter hver måned.

Du kan vælge mellem 4- og 7-retters gourmetmenuer, med rig mulighed for vinmenu, hvor hotellets sommelier nøje har afstemt hvert enkelt glas efter serveringen på tallerkenen. 

I restauranten på Stammershalle Badehotel ønsker vi at servere velsmagende menuer til enhver smag – derfor tilbyder vi også vegetariske gourmetmenuer sammensat af vores kokke. 

Morgenbuffet med solopgang og bornholmske specialiteter

Få en god start på morgenstunden med vores morgenbuffet skabt med fokus på udvalgte Bornholmske specialiteter og hjemmelavede retter, hvor kvalitet og smag går hånd i hånd. Du kan samtidig betragte den smukke solopgang over Østersøen, mens dagen starter i rolige omgivelser. Selvom du ikke bor på badehotellet, kan du alle ugens dage booke bord til morgenmad i restauranten.

Ekstra weekendforkælelse med boble brunch

Hver søndag serveres der ekstra weekendforkælelse i form af vores populære Boble Brunch. Her finder du køkkenets store udvalg af brunchfavoritter med fokus på kvalitet, smag og mange hjemmelavede delikatesser – naturligvis serveret med et glas bobler – eller mousserende vin med tilhørende kaffe, te og juice.
Her vil du opleve forkælelse for alle sanser.

Star Wine List, the guide to great wine bars and restaurants in Bornholm.

Vinkælder med udsøgte vine og vinmenuer

Når du træder ind i Restauranten, vil du straks bemærke vores imponerende Vinkælder, der nu står flottere end nogensinde efter vores seneste renovering. Denne kælder huser et nøje udvalg af vine, som vi er stolte af at præsentere i restauranten. Vores vinkort er omhyggeligt sammensat med en forkærlighed for franske vine og udvalgte vine fra regioner, der perfekt supplerer vores aktuelle menu.

Vi har en særlig interesse for vinene fra de nordlige regioner, heriblandt Bourgogne, Loire og de tyske vinområder. Disse vine, med deres distinkte karakter, harmonerer smukt med vores kulinariske retter.

Vi har en dyb respekt for små producenter, som praktiserer bæredygtig vinproduktion. Selvfølgelig har vi også repræsentation fra de mere etablerede vinområder. Vi værdsætter muligheden for at følge en vins udvikling over tid, hvilket er grunden til, at vi har en betydelig samling af ældre årgange fra Bourgogne og Tyskland.

Til vores gourmetmenuer tilbyder vi en skræddersyet vinmenu, og mange af vores vine er tilgængelige pr. glas, hvilket giver dig mulighed for at udforske vores vinkort i dit eget tempo. Vores team står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den perfekte vin til din smag.

Stemningsfuld spisning med underholdning

På særlige datoer inviteres professionelle, og ofte lokale, pianister til musik i restauranten. Restaurantens Steinway flygel, tilfører en magisk stemning aftenens spisende gæster, hvor man roligt kan læne sig tilbage til lyden af de skønne toner.

Stjernestunder på restaurantens terrasse

På restaurantens åbne terrasse har du en skøn udsigt til Gudhjem, Østersøen og de bornholmske klipper. Her kan du hvile benene og nyde den rolige stemning af klassisk badehotel i naturskønne omgivelser. Læn dig tilbage og nyd dagens indtryk med et glas – eller bliv forkælet med restaurantens aktuelle menu.

Tilbud i Restauranten

Vangs kagebord – 2024

Du bliver mødt af sirlige chokoladesnirkler, sprøde bunde, bløde mousser og skarpe snit ved Vangs kagebord.

Tag venner og familie med, skænk friskbrygget kaffe i de hvide kopper, sip Stammershalle-the og nyd Emil Vangs elegante kagekreationer, der både forkæler øjne og mund.

Læs mere →

Vangs kagebord

Du bliver mødt af sirlige chokoladesnirkler, sprøde bunde, bløde mousser og skarpe snit ved Vangs kagebord.

Tag venner og familie med, skænk friskbrygget kaffe i de hvide kopper, sip Stammershalle-the og nyd Emil Vangs elegante kagekreationer, der både forkæler øjne og mund.

Læs mere →

Vangs Julekagebord

Bliv mødt af duften af varme julekrydderier fyldt med lokale urter, bær og citrusfrugter, samt masser af julekærlighed.  Kom i den helt rigtige julestemning med vores

Læs mere →

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm