Hotellet

Det gamle kurhotel blev bygget i 1911 på klippegrund langs en af Bornholms smukkeste kyststrækninger mellem Tejn og Gudhjem.
Fra hotellet er der en enestående havudsigt over Østersøen mod Christiansø.

Se hvad der skal opleves på en af Bornholms smukkeste strækninger

Se de forskellige værelsestyper og bliv inspireret til dit næste ophold

Med udsigt til klipper, skov og hav byder vi alle selskaber velkommen

Uforglemmelige ferier, forkælelse og fester

Stammershalle Badehotel er lokalt forankret, og vi har igennem årtier dannet rammer for bornholmernes familieudflugter og fester. Men også turister fra både ind- og udland har fundet ro fra hverdagen på Stammershalle Badehotel.

I dag er Stammershalle Badehotel blandt de bedste badehoteller i Danmark, og hotellet favner den klassiske badehotelstemning på Solskinsøen Bornholm. Med udspring i badehotellets rige historie har hotellet gennemgået en forvandling, til at være en rolig og stemningsfyldt oase. Her bliver gæster forkælet på alle niveauer – særligt i restauranten, der byder på velsmagende gourmetoplevelser med fokus på lokale råvarer i sæson.

hotellets historie

Stammershalde Badehotel blev oprindeligt bygget af en tysk grosserer til sommerresidens i 1911. I 30’erne startede han med at flyve tyske gæster direkte fra Berlin til lufthavnen i Rø.

På hotellet kunne gæsterne samle kræfter, nyde den storslåede natur og friske luft, inden de igen skulle tilbage til den store by. Frem til 1948 stavede man hotellets navn ’Stammershalde’, hvorefter det blev ’Stammershalle’.

Bagved hotellet anlagde han en mindre Zoologisk Have med bla. løver og bjørne. I dag er det stadig muligt at se resterne af de gamle bjørnegrotter. Familien Wang-Hansen drev herefter hotellet i mange år med mad, dans og musik, og naturligvis med masser af hotelgæster. Hotellet blev herefter omdrejningspunkt for bornholmernes familieudflugter og fester.

I Receptionen kan du få udleveret en pjece med historien om Stammershalle Badehotel og nærområdet. 

Tradition med fornyelse

1. maj 2021 overtog de nuværende ejere, familierne Falbe-Cardel og Søgård, Stammershalle Badehotel. Hotellet, der ligger mellem Gudhjem og Allinge, har siden da gennemgået en renovering med stor respekt for stedets unikke æstetik, hvor både restaurant, fællesarealer og værelser, er indrettet og bevaret i stil med stedets oprindelige arkitektur, omgivelser og autenticitet.

Stammershalle Badehotel drives af direktør, Susanne Vang Søgård

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm