Feinschmecker Ophold

Forkælelse og gastronomiske rejser gennem Bornholms kvalitetsråvarer

Feinschmecker Ophold med ekstra forkælelse

Forkæl dig selv med et feinschmeckerophold på vores autentiske badehotel i 2 eller 3 nætter.
Vi byder dig velkommen i de smukke omgivelser, hvor du ved ankomsten kan glæde dig til at nyde kaffe eller the med skøn kage til.

Gourmet & Vin for Feinschmeckere

Det er smagen af Bornholm, der møder dig i restauranten. Den første aften serverer vi en delikat 2-retters sæsonmenu, der er tilberedt af årstidens lokale råvarer. Vores sommelier har nøje udvalgt den tilhørende vin- eller saftmenu, som understøtter de enkelte smagsnuancer i alle serveringer.

Den anden aften kan du se frem til endnu en gastronomisk rejse gennem øens kvalitetsråvarer. Aftenen begynder med champagne og kaviar, inden du bliver præsenteret for den anmelderroste gourmetmenu med 7 serveringer. Vinmenuen tager udgangspunkt i vores mest eksklusive vine, der er lagret under ideelle forhold i den store vinkælder. Giv dig hen til stemningen, smagene og det vidunderlige vue over Østersøen, mens du slapper af i den lyse, nordiske restaurant.

En overdådig morgenbuffet

Hver morgen står du op til vores signatur; morgenbuffet med et stort udvalg af bornholmske specialiteter og hjemmelavede delikatesser. Nybagt brød, croissant, søde indslag og salat er en del af oplevelsen, ligesom der altid er frisk juice og nylavet kaffe eller te.

Her begynder dagen i et roligt tempo, så tag dig tid til at vågne og nyd morgenlyset og de første bidder med udsigt til endnu en vidunderlig dag på badehotellet. Tillader vejret det, er du velkommen til at spise morgenmaden på vores store terrasse i forlængelse af restauranten, hvor panoramavuet over havet stråler uforstyrret.

Læn dig tilbage i de hyggelige stuer, nyd udsigten over Østersøen med Christiansø og Gudhjem i horisonten og oplev det unikke klippelandskab omkring badehotellet. Troldeskoven ligger kun få minutters gang herfra, ligesom de ikoniske Helligdomsklipper, Danmarks eneste vandfald i Døndalen og Bornholms Kunstmuseum også ligger tæt på Stammershalle Badehotel.

Feinschmecker Ophold, 2 nætter

Indeholder:
Pris fra: 8.080 kr. for 2 personer

FEINSCHMECKER OPHOLD, 3 nætter

Indeholder:
Pris fra: 11.380 kr. for 2 personer

Det siger gæsterne

“Jeg har boet adskillelige gange på dette fantastiske hotel, og det bliver bare bedre og bedre for hver gang jeg er der.”

– Philip

“Fantastisk og kan kun anbefales. Især hvis man sætter pris på at blive forkælet fra ankomst til afrejse.”

– Maria

“Maden og vinen var alle dage fulde af overraskelser og virkelig en oplevelse for alle sanser.”

– Bente

Transport til Solskinsøen

Aldrig har det været nemmere at komme til Bornholm.

Efter blot et par timers kørsel og en færgetur ankommer du på Stammershalle Badehotel.
Flyselskabet DAT tilbyder sågar flybilletter direkte til Bornholm, så du ankommer på Bornholm kun 40 minutter efter afrejse.

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm