Værelser & Suiter

På Stammershalle Badehotel tilbydes 36 forskellige og stemningsfulde hotelværelser og suiter.
Alle værelser er indrettet i lyse og enkle nuancer, skabt til afslapning og ro.

Østersø Suiten med skøn havudsigt

Helt nyrenoveret suite med fantastisk udsigt over Østersøen og med plads til 4 personer.

Der er stor stue, terrasse, to soveværelser med hvert sit badeværelse.

Suiten ligger i 1. række med fantastisk udsigt over Østersøen, 20 meter fra badehotellet med badebro ved klipperne nedenfor. Værelset er røgfrit

Stammershalle Tårnsuiten med forrygende havudsigt og altan

Stammershalle Tårnsuite er en helt nyrenoveret suite i 2 plan, som ligger på anden sal med skøn havudsigt, altan, skrivebord, nyt badeværelse og dobbeltseng.

Fra værelset er der trappe med eksklusiv adgang til tårnet på toppen af badehotellet. Her er indrettet et ekstra værelse med dobbeltseng, sofa, kaffestation og B&O højttaler.

Der er en spektakulær, 360 grader udsigt til Østersøen, klippekysten, Christiansø m.v. fra tårnet. Værelset er røgfrit.

Stammershalle Suiten med skøn havudsigt og privat hjørnebalkon

Stammershalle Suiten ligger på første sal med en fantastisk havudsigt og privat hjørnebalkon. Det er et af badehotellets skønneste hotelværelser med udsigt til Østersøen, solopgang og Christiansø.

Værelset rummer en dobbeltseng, sofa, tv og helt nyt badeværelse. Værelset er røgfrit.

margrethe Suiten med havudsigt, fransk altan, dobbeltseng og sovesofa

Margrethe Suiten ligger i stueplan og er en stor og lys suite med stueafdeling. Her er en skøn udsigt over Østersøen og fransk altan. Suiten er indrettet med dobbeltseng og sovesofa, så værelset kan rumme op til fire personer.

Værelset er nyrenoveret, har tv og eget velindrettede badeværelse. Værelset er røgfrit.

Senior Suiter med havudsigt og fransk altan

Suiterne ligger i stueplan og er flotte værelser med stueafdeling og fransk altan. Suiterne har skøn havudsigt, fine badeværelser, TV og er røgfrie. 

Suite med havudsigt og altan

Nyrenoveret suite med fantastisk havudsigt og altan, beliggende på 2. sal.
Værelset har tv, skrivebord, stort nyt badeværelse og er røgfrit.

Suiter med havudsigt og stort badeværelse med bruser og badekar

Hyggelige, nyrenoverede suiter med flot udsigt til klipper og hav. Suiterne har tv, badeværelse med bruser samt smukt badekar og er røgfrie. Der er mulighed for at bo op til 3 eller 4 personer i suiterne. Kontakt os venligst om dette.

Superior dobbeltværelser

Badehotellets Superior dobbeltværelser har havudsigt og terrasse eller balkon. Værelserne er nyrenoverede i elegant badehotelstil, har tv, nye badeværelser og er røgfrie.

Dobbeltværelser

Hyggelige mindre dobbeltværelser.

2 værelser med udsigt til havet.
2 værelser med lille altan og udsigt til skov og gårdterrasse. Værelserne har tv og nyt badeværelse og ligger på 1. sal.
Desuden 1 værelse i stueplan med TV, nyt badeværelse og terrasse.

Alle værelserne er røgfrie.

Stammershalle Fløjen

Dobbeltværelser med balkon og havudsigt i stueetagen eller på 1. sal.

Nyrenoverede, smukke dobbeltværelser med balkon overfor badehotellet. Værelserne, som er indrettet i charmerende og lys badehotelsstil, har den flotteste udsigt udover Østersøen og til Christiansø.

Der er minikøleskab og kapsel-kaffemaskine, og badeværelse i moderne stil, enkelte af værelserne i stueplan har badekar.

TOTAL-RENOVEREDE SUITER I ANNEXERNE VED SIDEN AF BADEHOTELLET

Annexerne er 5 smagfuldt indrettede suiter i luksuriøs badehotel-stil, alle med den skønneste udsigt over Østersøen.

Suiterne har komfortabel dobbeltseng. Stuen har sofaarrangement, espresso-maskine, lille køleskab, Smart-tv og B&O Bluetooth højttaler.

Badeværelserne er lækre, med stor bruser, hårtørrer og sæbe fra Tromborg. Annexerne ligger ca. 20 meter til badehotellet og tæt på badebroen.

Østersø Suiten

Østersø suiten, er en rummelig suite med separat stue, 2 hyggelige soveværelser og 2 store badeværelser. Alt i stueplan. Der er plads til 4 personer. Fra terrassen er der en helt fantastisk havudsigt. Suiten ligger 20 meter fra badebroen.

Christiansø Suiten

Christiansø suiten har plads til 2 personer (+16 år). Der er stue, badeværelse og soveværelse med dobbeltseng, alt i stueplan. Suiten ligger tæt på badebroen.

Patricia Suiten

Patricia suiten har plads til 2 personer (+16 år). Der er stue, badeværelse og soveværelse med dobbeltseng, alt i stueplan. Suiten ligger tæt på badebroen.

Anemone Suiten

Anemone suiten er i 2 plan og har plads til 2 personer (+16 år). Stue og badeværelse er i stueplan og soveværelse med dobbeltseng ligger på 1. sal. Udover skøn udsigt til Østersøen er der en altan med smuk udsigt til Troldskoven. Suiten ligger tæt på badebroen.

PANORAMA Suiten

Panorama suiten har plads til 4 personer. Stue med sovesofa (160×200 cm), soveafdeling med dobbeltseng samt badeværelse, alt i stueplan. Suiten har fantastisk havudsigt og ligger tæt på badebroen. Billeder følger.

Video af Suiterne

Se Stammershalle Suiten, Tårn Suiten og Senior Suiten i denne video

Video af Fløjværelserne

Se den smukke indretning af de nyrenoverede Fløjværelser

De fleste af vores værelser har udsigt over Østersøen, hvor du hver morgen kan vågne op til horisonten, så langt øjet rækker.

Vi tilbyder udover hotellets værelser og suiter også ophold på vores 15 værelser placeret i Stammershalle Fløjen samt 5 annex suiter beliggende ved siden af hovedbygningen. Morgenmaden serveres i vores restaurant ledsaget af den smukkeste solopgang i øst og den er baseret på bornholmske produkter og en stor del er hjemmelavet.

Vi har 1 handicap-venlig suite.
Bemærk, at det ikke er tilladt at medbringe kæledyr på badehotellet.

 

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm