Menukort
Menuen tilbydes hver dag fra 24. november
Vælg mellem 2, 3, 4 eller 6-retter
6-retters menu
1) Kammusling, friskost, blomkål
2) Padron, æggeblomme, kimch, brunet smør
3) Knoldselleri, appelsin, hasselnød
4) Terrin med det bedste fra anden
5) Svinekæber, pastinak, rødbede
6) Blodappelsin, pistacie
1) Kammusling, friskost, blomkål
2) Padron, æggeblomme, kimch, brunet smør
3) Knoldselleri, appelsin, hasselnød
4) Terrin med belugalinser
5) Helleflynder, pastinak, rødbede
6) Blodappelsin, pistacie
kr. 850 pr. person
vinmenu
Nøje udvalgt af vores restaurantchef
6 vine: Kr. 850,- pr. person:
2020 Riesling, Haus Klosterberg,
Markus Molitor, Mosel, Tyskland
2018 “1966 Blanc”,
Domaine de la Renardière, Jura, Frankrig
2013 Chardonnay Guinevere,
Gusbourne Estate, Kent, England
2020 Régnié, Domaine des Ronze, Beaujolais, Frankrig
2019 Com Tu, Montsant,
René Barbier, Priorat, Spanien
2021 Euchariusberg Spätlese,
Petershof, Tyskland
Kældervinmenu kr. 1.475,-
2014 Riesling “Grand Cru Wibelsberg”,
Rémy Gresser, Alsace, Frankrig
2020 Côtes du Rhône Coudoulet Blanc, Château de Beaucastel, Frankrig
2015 Chablis 1. cru Fourchaume Heritage, Domaine d’Henri, Bourgogne, Frankrig
2014 Volnay 1er Cru “Les Pitures”
Domaine Dublère, Bourgogne, Frankrig
2014 Flor de Pingus,
Ribera del Duero, Spanien
2019 Riesling Auslese, Serriger Schloss Saarsteiner, Saar, Tyskland
Alkoholfri menu: Kr. 500,-
Kr. 850 / kr. 1.475 pr. person
4-retters menu
1) Kammusling, friskost, blomkål
2) Knoldselleri, appelsin, hasselnød
3) Svinekæber, pastinak, rødbede
4) Blodappelsen, pistacie
1) Kammusling, friskost, blomkål
2) Knoldselleri, appelsin, hasselnød
3) Helleflynder, pastinak, rødbede
4) Blodappelsen, pistacie
kr. 600 pr. person
vinmenu
Nøje udvalgt af vores restaurantchef
4 vine: Kr. 600,- pr. person:
2020 Riesling Haus Klosterberg,
Markus Molitor, Mosel, Germany
2013 Chardonnay Guinevere,
Gusbourne Estate, Kent, England
2019 Com Tu, Montsant,
René Barbier, Priorat, Spain
2021 Euchariusberg Spätlese,
Petershof, Germany
4 vine fra vinkælderen kr. 1.100,-
2014 Riesling “Grand Cru Wibelsberg”, Rémy Gresser, Alsace, France
2015 Chablis 1. cru Fourchaume Heritage, Domaine d’Henri, Bourgogne, France
2014 Flor de Pingus,
Ribera del Duero, Spain
2019 Riesling Auslese, Serriger Schloss Saarsteiner, Saar, Germany
Alkoholfri menu: Kr. 385,-
kr. 600 / kr. 1.100 pr. person
2 ELLER 3-RETTERS MENU
Menuen skifter hver dag. Ring eller skriv, hvis du vil have oplyst dagens menu, på tlf. 56484210 eller mail@stammershalle-badehotel.dk
I særlige tilfælde kan der blive tillagt gebyr, ligesom der kan være tilfælde, som vi ikke kan imødekomme.
Der tages forbehold for evt. tilføjelser/ændringer i menuen.