Tjenerelev søges til et team med masser af energi, sammenhold og højt serviceniveau

Brænder du for service, gastronomi og sammenhold – og vil du være med til at give vores gæster en ekstraordinær oplevelse med dine kollegaer? Så er du måske vores kommende tjenerelev på Stammershalle Badehotel. Vi søger hurtigst mulig en frisk tjenerelev, der kunne tænke sig at arbejde i et miljø, hvor service, nytænkning og arbejdsglæde spiller en stor rolle. Læs mere om restauranten på Stammershalle Badehotel her.

En del af hverdagens store oplevelser

Stammershalle Badehotel er et af Bornholms ældste badehoteller, der er beliggende på Bornholms østkyststrækning mellem Gudhjem og Allinge. Vores badehotel har gennem årtier været kendt for gastronomiske oplevelser, højt serviceniveau og ikke mindst den smukke beliggenhed med udsigt over Østersøen. Vi lægger ikke skjul på vores store ambitioner for både hotellet, madoplevelserne, gæster og naturligvis vores medarbejders arbejdsglæde.

I restauranten gør vi vores absolut bedste for at præsentere gæster for en udsøgt oplevelse, hvor friske og lokale råvarer spiller en stor rolle i vores køkken i samspil med vores bredt forankrede vinkort. Sammen med resten af vores team, vil du spille en uundværlig rolle i restauranten, hvor nye udfordringer og spændende opgaver byder sig hver dag. Du kommer daglig til at møde nye glade ansigter, såvel som stamgæster, der hvert år kommer igen for den gode service.

Hvorfor blive tjenerelev ved Stammershalle Badehotel?

  • Stammershalle Badehotel er fyldt med søde kollegaer og gæster
  • Mulighed for stor udvikling både personligt og fagligt
  • Du lærer en masse om gæstebetjening, gastronomi, vinlære
  • Branchens bedste løn og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning som tjenerelev

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning på mail: kontakt@susannevang.dk. Du skal også være meget velkommen til at komme forbi Stammershalle Badehotel for en uforpligtende snak eller ringe til direktør Susanne Vang Søgård på tlf. 30260740. Vi holder løbende samtaler med start hurtigst mulig.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Opret din booking her

Ønsker du bord til i aften så ring på