Smagens Time onsdag den 2. okt.

Det er kun for børn, når vi endnu engang inviterer til ’Smagens time’ den 2. oktober 2024, så de voksne kan godt blive hjemme, eller hygge sig i selskabslokalet med en drink imens.

I år er temaet klima, så fra klokken 16.30 og halvanden time frem serverer vi 3 lækre, sunde og klimabevidste retter for familiens mindste.

Forældre eller andre chauffører er meget velkommen til at vente med lidt koldt eller varmt at drikke i dagligstuen, mens børnene nyder maden og hygger sig i Restauranten.  

Det koster 180 kroner pr. kuvert.

Tilmeldingssiden er endnu ikke aktiv, men du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail til mail@stammershalle-badehotel.dk. Vi vil tilføje dig til tilmeldingslisten og sende dig en e-mail, når det bliver muligt at betale for din madbillet via tilmeldingssiden

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

SMAGENS TIME er arrangeret af Melting Pot, der siden Claus Meyer i 2011 stiftede fonden, har arbejdet for bedre liv og fremtidsmuligheder for især børn og unge, i og uden for Danmark, gennem projekter, hvor maden er midlet til samfundsforandringer. Derfor går de 180 kr. ubeskåret til fonden.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Pianister spiller på Steinway flyglet hver lørdag

Vores fine flygel er med til at skabe en magisk stemning for alle gæsterne på Stammershalle Badehotel.

Der vil der blive spillet dejlig underlægningsmusik fra flyglet med professionelle pianister fra kl. 18:30 på nedenstående datoer.

Vi glæder os til at se jer og til at skabe en fantastisk stemning!

Læs mere »

Opret din booking her

Ønsker du bord til i aften så ring på