Menukort
Se vores a la carte menu her
Jomfruhummer
Butternut – Thai Basilikum
175 kr.
Oksetatar
Urter – Brioche
155 kr.
Sandart
Hvide Ribs – Nashi Pære
150 kr.
Padron
Æggeblomme – Kimchi
145 kr.
Scarpinocc
Græskar – Salvie
170 kr.
Helleflynder
Endivie – Blanquette
325 kr.
Farseret Kylling
Gulerod – Sort Hvidløg
295 kr.
Brasieret Oksetværreb
Jordskokker – Røget Marv
315 kr.
Æble
Mazarin – Kardemomme
120 kr.
Chokolade
Passionsfrugt
110 kr.
4-retters menu
Makrel
Kartoffel, gul karry
Padron
Æggeblomme, Kimchi
Kylling
Kantarel, majs
Tilkøb: Foie gras kr. 85,-
Brombær
Mynte, chokolade
kr. 650 pr. person
Vi tilbyder også en 4 eller 7 retters pescetar menu
vinmenu - 4 retter
Nøje udvalgt af vores restaurantchef
Stammershalle vinmenu: Kr. 650,-
2021 Riesling Kabinett
Weingut Schätzel, Rheinhessen, Tyskland
2016 Hautes Cote de Nuits
Les Martennes, Pierre Naigeon, Bourgogne
2020 Bourgogne
Henri & Gilles Buisson, Bourgogne, France
*
Kalkbödele, Gebrüder Mathis, Baden, Tyskland
Pineau des Charentes Rouge
Château de Montifaud, Cognac, Frankrig
Kælder Vinmenu: Kr 1.200,-
2007 Riesling “Brudersberg”
Heyl Zu Herrnsheim, Rheinhessen, Tyskland
2019 Meursault
Domaine des Riottes, Bourgogne, Frankrig
2017 Volnay 1er. Cru “Chanlin”,
Domaine Buisson, Bourgogne, Frankrig
Ambré 20 years, Rivesaltes
Arnaud de Villeneuve, Frankrig
Alkoholfri Drikkemenu: Kr 385,-
2 ELLER 3-RETTERS MENU
Menuen skifter hver dag. Ring eller skriv, hvis du vil have oplyst dagens menu, på tlf. 56484210 eller mail@stammershalle-badehotel.dk
I særlige tilfælde kan der blive tillagt gebyr, ligesom der kan være tilfælde, som vi ikke kan imødekomme.
Bemærk venligst, at allergener og særlige behov skal meddeles min. 24 timer før.
Der tages forbehold for evt. tilføjelser/ændringer i menuen.