Juleinspireret 5-retters menu

(23. nov. – 22. dec. 2021)

5-retter:

  1. Maltsild – gammeldags modnet sild
  2. Gravad julelaks
  3. Terrine af gris med æbler, grønkål og sylt
  4. Andelår med andesauce, rødkål og brunede jordskokker
  5. Stammers ála Mande på hvedekerner og kirsebærsauce, tilsmagt portvin

2 slags brød, fedt og smør
De 5 retter nydes igennem 3 serveringer.

 

Vegetarmenu, lavet med årstidens grønt:

  1. Græskar – malt
  2. Efterårssvampe – piment
  3. Bønnepostej – æbler og grønkål
  4. Saltbagt selleri med rødkål og jordskokker
  5. Stammers ála Mande på hvedekerner og kirsebærsauce, tilsmagt portvin

2 slags brød, fedt og smør
De 5 retter nydes igennem 3 serveringer.

Pris: kr. 495,-