champagne smagning – den 25. juli

Vi glæder os til at åbne dørene til en aften med boblende glæde til smagsløgene.

Velkommen til Champagneaften på Stammershalle Badehotel

Torsdag den 25. juli inviterer vi dig til en fortryllende aften fyldt med udsøgte champagner og en lækker 4-retters menu på det smukke Stammershalle Badehotel.

En Aften med Valentin Leflaive Champagne:
Oplev historien og smagen af Valentin Leflaive, et champagnehus, der er født ud af kærlighed til Chardonnay og ædelt håndværk. Olivier Leflaive, der står bag dette unikke projekt, fører arven videre fra det legendariske Domaine Leflaive, grundlagt i 1905 af Joseph Leflaive.

Smagning af Eksklusive Champagner:
Søren fra Otto Suenson vil præsentere dig for de nyeste og mest eksklusive champagner fra Valentin Leflaive, herunder Oger Les Peignottes Grand Cru og Verzenay Les Correttes Grand Cru.
Du får chancen for at smage og opleve den håndværksmæssige finesse, der gør disse champagner til noget helt særligt.

Vi vil smage på omkring 8 forskellige champagner, inklusive de prægtige Avize Grand Cru og Mesnil sur Oger Grand Cru. Hver champagne ledsages af Sørens ekspertise, der vil guide dig gennem smagsoplevelserne og historien bag hver cuvée.

En Aften du ikke Vil Glemme:
For kun 1995,- får du en uforglemmelig aften med 8 eksklusive champagner og en udsøgt 4-retters menu, der perfekt komplimenterer smagsoplevelserne.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at nyde nogle af verdens fineste champagner i de smukke omgivelser på Stammershalle Badehotel.

Reservation:
Sikre dig din plads til denne eksklusive aften. Kontakt os på 56484210 eller mail@stammershalle-badehotel.dk for reservation. Du kan også selv booke bord via linket nedenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med luksus og gastronomiske oplevelser.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Pianister spiller på Steinway flyglet hver lørdag

Vores fine flygel er med til at skabe en magisk stemning for alle gæsterne på Stammershalle Badehotel.

Der vil der blive spillet dejlig underlægningsmusik fra flyglet med professionelle pianister fra kl. 18:30 på nedenstående datoer.

Vi glæder os til at se jer og til at skabe en fantastisk stemning!

Læs mere »

Opret din booking her

Ønsker du bord til i aften så ring på