Nytårsmenu ud af huset

Køkkenchef Mette Boch præsenterer årets nytårsmenu ud af huset, som gør det let og lækkert for dig når årets sidste dag skal fejres.

Menuen skal afhentes på badehotellet mellem kl. 11.30 og 13.30 den 31/12. Udførlig vejledning med billeder medfølger, så du let selv kan klargøre retterne før servering.

Menu

Tatar af jomfruhummer serveret med syltede perleløg, jomfruhummer mayo samt rugbrødstuille

Bagt pighvar serveret med blomkålscreme og crudite samt salt mandler

Stegt Sashi – fedtmarmoreret oksebøf – serveret med selleri, svampe, pommes anne og okse glace

Tærte med hvid chokolade mousse og fudge serveret med chokolade ganach og sorbet

Brød og smør

4 retter koster kr. 450,00

Du har mulighed for at tilkøbe en ekstra servering med lækre oste med portvinsmarinerede nødder og brød. kr. 95,00.

 

Book din menu på 56484210 / mail@stammershalle-badehotel.dk